Το ρολόι διαψεύδει την αστυνομία – Συγκλονιστικές φωτογραφίες των βασανισθέντων νεαρών

Ερωτήματα προκύπτουν από την επισήμανση που κάνει αναγνώστης του enikos.gr αναφορικά με τη φωτογραφία ενός εκ των συλληφθέντων στην Κοζάνη, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 και με ψηφιακή…
φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών στις 13:30. Αυτές είναι και οι φωτογραφίες που παραθέτει.
Στη φωτογραφία όμως που εικονίζει τον Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο, όπως αναφέρει ο αναγνώστης του enikos.gr που έστειλε τις φωτογραφίες, το ρολόι πίσω από τον συλληφθέντα δείχνει 08.25.Μάλιστα ο αναγνώστης του enikos.gr εντόπισε και το σχετικό αρχείο με το φωτογραφικό υλικό από το site της αστυνομίας που δείχνει ακριβώς και την ώρα λήψης της φωτογραφίας. Με τα κόκκινα βελάκια έχει τις “διαφορές”.
“Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να είναι 08.25 πρωί καθώς η σύλληψη έγινε αργότερα εκείνη την ημέρα. Επίσης δεν μπορεί να είναι 08.25 το βράδυ αφού σε μια άλλη φωτογραφία πίσω από τον ίδιο συλληφθέντα φαίνεται από το παράθυρο, το φως του ηλίου. Συνεπώς είτε είναι χαλασμένο το ρολόι, είτε είναι 08.25, το επόμενο όμως πρωί”, τονίζει ο ίδιος.

Τελευταία δημοσίευση: 19:39
Σοκάρουν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων
Σοκάρουν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες χωρίς επεξεργασία των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για τις δυο ένοπλες ληστείες στην Κοζάνη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών στις 13:30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *