525 Μ.Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς: Χρυσαυγίτες ΕΠ.ΟΠ και Aσκήσεις Kαταστολής Πλήθους. πάνε μαζί!

Οι Χρυσαυγίτες στρατιωτικοί χαιρετούν ναζιστικά μέσα στη μονάδα και περιφέρουν ζωγραφισμένες σβάστικες

Οι ποινές χάδια της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης όπως στο Πεζοναύτη Ταγματάρχη στο Βόλο και η συγκάλυψη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τους Αποθρασσύνει…
Καταγγελία συναδέλφων φαντάρων από το συγκεκριμένο Τάγμα κάνουν λόγο για επανάληψη των ασκήσεων καταστολής πλήθους από τμήματα που απαρτίζουν ΕΠ.ΟΠ. Πήραν λοιπόν στα χέρια γκλομπ και ασπίδες και άρχισαν να εκπαιδεύονται για μια ακόμη φορά τα Χακί ΜΑΤ, γνωστά για την προετοιμασία τους τόσο στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών αποστολών των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, όσο και για την ετοιμότητα δράση των Πραιτοραινών εντός συνόρων.
Η καταγγελία όμως φωτίζει και μια ακόμη πτυχή της δράσης της συγκεκριμένης μονάδας.
Πρόκειται για την παρουσία ομάδας Χρυσαυγιτών ΕΠ.ΟΠ. που εκδηλώνονται δημόσια χαιρετώντας ναζιστικά και μπανοβγαίνουν στη μονάδα κουβαλώντας τσάντες στολισμένες με τη σβάστικα. 
Τόσο η δράση των ΟΥΚάδων του Λιμενικού που φώναζαν εμετικά ρατιστικά και εθνικιστικά συνθήματα στην Στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010, όσο και η αποκάλυψη της παρουσίας του ταγματάρχη των πεζοναυτών και διοικητή του λόχου Διοικήσεως της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «Μοράβας», Ιδομενέα Κατάκη, ο οποίος διατηρούσε στην κατοικία του οπλοστάσιο αλλά και πλήθος αντικειμένων και βιβλίων ναζιστικού και χρυσαυγίτικου περιεχομένου, αποκαλύπτουν σε όλους την ευρέως γνωστή σχέση των Ναζιστών με τις Ειδικές Δυνάμεις.
Μια σχέση που το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα Επιτελεία επιχείρησαν να αποκρύψουν διαμέσου του απίστευτου πορίσματος των λευκών σελίδων για τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στον Στρατό!
Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, οι Αρχηγοί των Επιτελείων και η κυβέρνηση οφείλουν να απαντήσουν γιατί συγκάλυψαν και απέκρυψαν την πραγματικότητα από το λαό μας. Μια πολιτική επιλογή που προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τους κυβερνητικού σχεδιασμούς καθώς ολοένα περισσότερο συνειδητοποιήται από την κοινωνική πλειοψηφία ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί οργανικό στοιχείο του κράτους έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, δρώντας μέσα στο πλαίσιο των πιο επιθετικών κατασταλτικών και στρατιωτικών μηχανισμών του κράτους (ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-ΕΚΑΜ, Ειδικές Δυνάμεις Στρατού-Λιμενικού, Λέσχες Εφέδρων, Σύνδεσμοι  Εφέδρων Καταδρομών). Υλοποιώντας  τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας με στόχευση «τον εσωτερικό εχθρό», τον κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα.
Τώρα που ετοιμάζονται να μας πάρουν το σπίτι και να απελευθερώσουν τις απολύσεις, που φέρνουν νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα και θέλουν να τελειώνουν με όποιο ψήγμα δωρεάν δημόσιας  παιδείας-υγείας έχει απομείνει, ουσιαστικά καταγράφεται με σαφήνεια η διάθεση της κυβέρνησης και του αστικού κατεστημένου να ξεπλύνει πολιτικά την ναζιστική συμμορία μετά την στυγνή δολοφονία του Φύσσα, εντάσσοντας την στην αντιτρομοκρατική πάλη. Όπως έδειξε και η τροπολογία του Υπουργού Εθνικής Ναυτιλίας Βαρβιτσιώτη, για χρήση του αμαρτωλού και στιγματισμένου από ακροδεξιά στάμπα σώματος των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού, σε αντιτρομοκρατικές αποστολές!
Καθορίζοντας βεβαίως με σαφήνεια τα νέα πλαίσια δράσης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και ανατροφοδοτώντας την προπαγάνδα του «πολέμου των άκρων»!
Στρατηγικός στόχος να πληγεί η όποια αγωνιστική και απελευθερωτική δυνατότητα του εργαζόμενου λαού και να επιβληθεί η πλήρη δουλοποίηση μας-ενδεικτική η εμετική προπαγανδιστική επιχείρηση του «αντιφασίστα» Τέλογλου να αμαυρώσει το εργατικό κίνημα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος…
Η πάλη ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό είναι ταυτισμένη με την πάλη ενάντια στη βάρβαρη ταξική κυβερνητική πολιτική και τα μνημόνια, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., με την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Πλέον γίνεται σαφές σε κάθε αγωνιστή ότι βρισκόμαστε μπροστά σε νεά καθήκοντα και η αναγκαιότητα ανάπτυξης μαζικού-μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό αποκτά νέα ποιότητα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *