ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ….

Συνεχίζει η καιρική απραξία και το πολύ έντονο ψύχος. Το ίδιο μοτίβο θα ακολουθήσει ο καιρός μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα. Ένα φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει κανόνας, ειδικότερα στην περιοχή του Β.Έβρου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λιακάδα με κάποιες διάσπαρτες συννεφιές ανά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει χαμηλή απόψε το βράδυ αλλά από το βράδυ της Παρασκευής θα έχουμε μια σχετική άνοδο. Έτσι γύρω στους -3 βαθμούς απόψε. Αύριο η θερμοκρασία -1…4

 ΣΑΒΒΑΤΟ

Θα συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό με λιακάδα και κάπως πιο έντονες νεφώσεις που προς την αλλαγή της ημέρας θα τείνουν να πυκνώνουν. Γύρω στις 1 το βράδυ διαφαίνονται κάποιες διάσπαρτες ψιχάλες ανα διαστήματα. Η θερμοκρασία σε άνοδο. Στην πόλη της Ορεστιάδας η θερμοκρασία 0….8.

   ΚΥΡΙΑΚΗ   

Ο καιρός θα αρχίζει να θυμίζει Νοέμβριο, αφού η θερμοκρασία θα αναίβει. Έτσι θα έχουμε υγρό και μουντό τοπίο με πιθανότητα ομίχλης τοπικά (πιθανότητα γύρω στο 35%). Ακόμα φαίνονται κάποιες διάσπαρτες ψιχάλες που από αργά το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα θα είναι πιο έντονες και θα έχουμε ασθενής έως μέτριας έντασης βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο στην πόλη της Ορεστιάδας θα κυμανθεί από 4…11.  Περιμετρικά της πόλης η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Κάπως έτσι θα συνεχιστεί ο καιρός και  τις επόμενες ημέρες, με ασθενείς ή μέτριας έντασης βροχοπτώσεις και την θερμοκρασία σε αρκετά υψηλά επίπεδα για την εποχή. Με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία υπάρχει μία πιθανότητα γύρω στο 10% από την Τετάρτη να έχουμε εισβολή ενός ψυχρού μετώπου που θα επηρεάσει ΚΑΙ τον Β.Έβρο…Βέβαια για όποια νεότερη εξέλιξη του καιρού θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *