Πρόγνωση καιρού Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή

Ο καιρός συνεχίζει να θυμήζει πιον πολύ μέσα φθινοπώρου παρά…λευκά χριστούγεννα. Βέβαια από Παρασκευή κάπως ψυχραίνει ο καιρός αλλα και πάλι δεν θυμίζει με τίποτα τέλη Δεκέμβρη. Ειδικά για την περιοχή του Β.Έβρου που από ότι λένε οι ντόπιοι παππούδες Δεκέμβρης χωρίς χιόνι στην Ορεστιάδα σπάνια να υπήρξε. Πίο συγκεκριμένα λοιπόν έχουμε:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Θα συνεχίζει να είναι υγρός ο καιρός και λίγο μουντός. Κάποιες πιθανότητες υπάρχουν για διάσπαρτες ψιχάλες μέχρι και το απόγευμα. Γύρω στις 7-8 το απόγευμα φαίνεται οι βροχοπτώσεις να είναι λίγο πιο οργανωμένες. Αυτό το σενάριο έχει περίπου 40% πιθανότητα. Μιλάμε για τοπικού χαρακτήρα βροχές. Η θερμοκρασία σε πτώση στην πόλη της Ορεστιάδας θα είναι μεταξύ  6…13.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μέσα στο βράδυ και όσο πλησιάζουμε πρός τα ξημερώματα οι όποιες βροχοπτώσεις θα δυναμώσουν. Από το  πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα φαίνονται βροχοπτώσεις μέτριας έντασης. Μία μικρή πιθανότητα νωρίς το πρωί να έχουμε και χιονόνερο κάτι που θα εξαρτηθεί από το πόσο νωρίς θα έχουμε νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση από 2…7

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο καιρός από αργά το βράδυ θα αρχίζει να καθαρίζει και έτισ την κυριακή θα έχουμε αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια. Μικρή πιθανότητα για κάποιες ψιχάλες λίγο πρίν το μεσημέρι. Πιθανότητα γύρω στο 30%. Η θερμοκρασία από 1…5

 

Τις επόμενες ημέρες δεν φαίνεται να μας απασχολούν κάποια φαινόμενα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τα σημερινά προγνωστικά μοντέλα και στοιχεία δείχνουν μία τάση γύρω στις 3 γενάρι για κάποια ψυχρή εισβολή, κατί που όμως είναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ιδιαίτερη προσοχή να δείξουνε οι κάτοικοι του Β.Έβρου το Σάββατο γιατί θα έχουμε αρκετά ενισχυμένους ανέμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *