Εξαγγελία εφόδου στην Κατάληψη Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο Κρήτης από φιλοκυβερνητικό τοπικό site

 

 Αναδημοσίευση από : www.creteplus.gr

Μετά τις αλλεπάλληλες εφορμήσεις της ΕΛΑΣ σε αναρχικά «στέκια-φρούρια», ανά την Ελλάδα, όπου βάσει ανακοίνωσης αναμένονται εξελίξεις, σειρά φαίνεται πως παίρνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CretePlus.gr, το κτίριο του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο.

Είναι γνωστό φυσικά, εδώ και μέρες στα αστυνομικά πηγαδάκια ότι κάτι τέτοιο επίκειται να συμβεί άμεσα βάσει των ανωτέρων κοινοποιημένων εντολών, αλλά μέχρι στιγμής ήταν αδιευκρίνιστος για ευνόητους λόγους, ο ακριβής χρόνος που θα γίνει η έφοδος.

Βάσει όμως των τελευταίων στοιχείων η «μπούκα» των αστυνομικών δυνάμεων θα λάβει χώρα το επόμενο 10ήμερο, με τους καταληψίες να είναι ήδη υποψιασμένοι, καθώς απαντούν μέσα από το επίσημο blog τους στο ίντερνετ, ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από ένα κράτος ανομίας.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων γράφουν: «Καθαρίζουν τις “εστίες ανομίας”. Η μοναδική εστία ανομίας είναι το ίδιο το κράτος, το κεφάλαιο και ο πολιτισμός που παράγουν. Δυστυχώς δεν είναι αυτοκαθαριζόμενα. Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ένα χεράκι… Nα μην αφήσει ο ένας τον άλλο μόνο, να φοβηθούμε, αλλά να μη δειλιάσουμε, να σφίξουμε όλοι μαζί τις γροθιές μας και με συντροφικότητα και αλληλεγγύη …»

Το συγκεκριμένο site έχει δώσει πολλές φορές χώρο στην ακροδεξιά και τα ρεπορτάζ του είναι ολοφάνερα πως είναι επηρεασμένα από αυτή την ιδεολογία καθώς  σε οποιαδήποτε κατάσταση έντασης με μέλη της Χ.Α. έχει υπάρξει, εμμέσως τους υποστηρίζει. Έτσι δεν είναι απρόσμενο που πρώτο εξαγγείλει την σχεδιαζόμενη εισβολή στο κτίριο του Ευαγγελισμού. Παραθέτοντας μόνο ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση της κατάληψης και χωρίς να αναφέρει πως το κτίριο ανήκει στο πανεπιστήμιο Κρήτης, άρα δεν είναι δημόσιο, η ως τώρα στάση των πρυτάνεων ήταν δεκτική απέναντι στην κατάληψη και δεν τους είχαν δημιουργήσει σοβαρές αντιδράσεις. Αλλά στο γενικότερο πλαίσιο της κυβέρνησης και της υποστήριξης της στην Χ.Α., θα προσπαθήσουν να διαλύσουν και αυτή την κατάληψη, που αποτελεί ανάχωμα στους σουμπερίτες (φασίστες) και την παραπέρα εξάπλωση της φασιστικής ιδεολογίας.

Φυσικά όποιος μπει στο άρθρο θα δει και τα ανάλογα πανηγυρικά σχόλια και τις απειλές από σουμπερίτες.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *