Η απάντηση του πρώην manager των Death για την μπλούζα του Καιάδα

H απάντηση του Εric Greif

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για το μπλουζάκι που φορούσε ο Γιώργος Γερμενής (ή Καιάδας) κατά την προσέλευσή του στην ΓΑΔΑ. Ο δικηγόρος, διαχειριστής του λογότυπου της μπάντας και πρώην manager τους, Eric Greif, δήλωσε σχετικά με το θέμα μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

“Συνήθως μένω μακριά από την πολιτική σε αυτή την σελίδα. Όμως δέχτηκα αρκετά emails την περασμένη εβδομάδα σχετικά με μια φωτογραφία του Der Spiegel όπου ένας ελληνας βουλευτής της Νεο-Ναζιστικής Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Γερμενής φορούσε ένα t-shirt των Death. Προφανώς δεν μπορώ να ελέγξω τι να φοράει ο καθένας και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παρελθόν του κάθε ένα που του αρέσουν οι Death.

Η μουσική υποτίθεται ότι είναι πάνω από όλα (δεν μπορώ να μποϊκοτάρω τον Wagner επειδή άρεσε η μουσική του στον Hitler). Αλλά από την άλλη μεριά, μπορώ πολύ σοβαρά να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμεριζόμαστε την πολιτική και τα πιστεύω αυτού του ανθρώπου.

Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την Χρυσή Αυγή, εκτός ότι η ιστοσελίδα τους έχει μία τρομερή αντισημιτική βρωμιά σε αυτήν και ότι τα μέλη της έχουν κάνει και πει πολλά σκατά στην Ελληνική βουλή. Αυτά φτάνουν για εμένα. Ο Chuck θα είχε αηδιάσει, όπως έκανε και με οτιδήποτε είχε ακόμα και μακρινή σχέση με τους Ναζί. Αυτό έχω να πω μόνο! ERIC GREIF”

Λίγες πληροφορίες για την μπάντα των Death.

Oι Death είναι ένα ιστορικό αμερικανικό metal συγκρότημα, δημιούργημα του Charles Michael “Chuck” Schuldiner.  Ο “Chuck” θεωρείται ” ο πατέρας του Death Metal” ενώ η τραγική του μοίρα ενίσχυσε το όνομά του και μετά το θάνατό του. Να σημειώσουμε επίσης ότι ήταν απαράμιλλης τεχνικής αυτοδίδακτος κιθαρίστας, τραγουδιστής και φυσικά κύριος συνθέτης των Death.

Ο “Chuck” πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου του 2001, από όγκο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 34 ετών.

– See more at: http://www.allaboutmusic.gr/epikairotita/nea/i-apantisi-toy-proin-manager-ton-death-gia-tin-mployza-toy-kaiada#sthash.wYqr29qa.dpuf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *